Ai uitat parola?

Inregistreaza-te
Tax Refund

 

Daca ai lucrat in USA, UK, Canada sau Irlanda, in mod sigur ai platit taxe pe venit astfel incat, acum, esti eligibil pentru inapoierea acestora (integrala sau partiala).  Echipa noastra de profesionisti va face toate eforturile sa gaseasca cea mai buna solutie sa iti recuperezi taxele in conformitate cu legile fiscale ale statului in care ai lucrat.

Vrei sa iti primesti banii inapoi? Zip Travel este locul perfect in care tu sa aplici pentru recuperarea taxelor platite in USA, UK, Canada sau Irlanda.

La cat din taxe sa te astepti sa ti se returneze?

Taxele returnabile depind de anumiti factori, cum ar fi: statul in care ai lucrat, totalul veniturilor pe care le-ai primit, totalul taxelor pe care le-ai platit (in 90% cazuri, noi recuperam integral taxele platite in USA, UK, Canada sau Irlanda).

 

 

Cum vei primi banii?

Vei primi cecul / cecurile personal ce vor fi eliberate pe numele tau. Cecurile vor fi trimise la sediul ZIP TRAVEL unde ti-ai depus aplicatia de inscriere la Tax Refund. Tu vei fi singura persoana autorizata care va putea sa ridice banii de pe aceste cecuri. Deasemenea, daca iti este mai usor, putem sa iti trimitem banii si prin transfer bancar direct in contul tau.


 

 

Cat va dura sa iti primesti banii inapoi?

In medie, intreg procesul de prelucrare a dosarului depus pentru returnarea taxelor se va derula intre 60 si 120 de zile, din momentul in care tu ne furnizezi toate documentele necesare. In cazul in care institutiile Statelor Unite decid inspectarea procesului de returnare a taxelor si sa obtina dovezi ale autenticitatii documentelor furnizate, intregul proces de returnare a taxelor ar putea sa dureze mai mult decat de obicei.

Procesul de returnare a taxelor din SUA incepe la 1 februarie si dureaza aproximativ 80-120 de zile, dar cea mai buna perioada pentru a aplica este octombrie - noiembrie, imediat dupa intoarcerea ta din SUA.

Procesul de returnare a taxelor din UK/ Irlanda dureaza aproximativ 60-120 de zile, iar procesul incepe imediat ce documentele au fost inregistrate la biroul nostru.

 

ATENTIE !!! 

Pentru a primi taxele cat mai repede aplica imediat dupa revenirea ta in tara.

 

Iti lipsesc cateva din documentele necesare ?

Acum poti sa aplici pentru returnarea taxelor chiar si in situatia in care iti lipsesc unele din documentele amintite mai jos. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe informatii. Suntem oricand pregatiti sa te ajutam!

 

TAX REFUND SUA

 

 

Documente necesare:

- copie pasaport

- copie viza

- copie permis de munca (DS-2019)

- copie I94

- copie Social Security Card

- ultimul pay-slip de la fiecare angajator

- W2 form

 

Este foarte important sa ne aduci formularele W2 si/sau ultimele cecuri de la toti angajatorii pe care i-ai avut in Statele Unite, chiar si in cazul in care angajatorul nu ti-a retinut taxe din salariu.


Formularul W-2 este o evidenta a veniturilor si taxelor platite de tine pe parcursul anului calendaristic (fisa fiscala). Conform legislatiei americane, fiecare angajator trebuie sa trimita formularele W-2 prin posta pana la data de 31 ianuarie la adresa pe care angajatul i-a pus-o la dispozitie. Daca nu primesti formularele W-2 de la fiecare din angajatorul tau pana la sfarsitul lui februarie, te rugam sa ne comunici acest lucru.

ATENTIE!

A se pastra timp de 4 ani toate facturile, documentele care demonstreaza toate cheltuielile privind programul si sederea in SUA. E posibil ca Departamentul de Taxe din America sa ceara aceste documente!

ATENTIE !!!

Poti aplica pentru Tax Refund SUA pentru a primii taxele retinute din perioada ultimilor 4 ani.

 

TAX REFUND UK / irlanda

 


 

Documente necesare:


- Formularele P45/P60 si/sau ultimele cecuri de la fiecare angajator pe care l-ai avut in UK sau Irlanda (in original!);
- Copie dupa pasaport;
- Copie dupa viza (daca se aplica in tara ta)

  

Formularul P45 este emis de angajatorul tau cand contractul tau de munca ia sfarsit. Reprezinta evidenta totalului veniturilor tale si totalul taxelor pe care le-ai platit pana in momentul in care ai plecat.
Formularul P60 este emis de angajatorul tau la sfarsitul anului financiar (in UK anul financiar se incheie la data de 5 aprilie, iar in Irlanda la 31 decembrie) si arata totalul veniturilor tale si totalul taxelor pe care le-ai platit de-a lungul anului financiar (fisa fiscala).

Poti aplica pentru Tax Refund UK pentru a primii taxele retinute din perioada ultimilor 6 ani.

 

TAX REFUND GERMANIA 

 

TAX REFUND NORVEGIA

 

TAX REFUND CANADA 

 

Pentru a primi taxele din Canada contacteaza-ne la adresa: inscrieri@ziptravel.ro sau la numerele de telefon: 021 211 30 82 / 021 210 64 20