Ai uitat parola?

Inregistreaza-te
Targ de joburi ianuarie 2015

“Iti doresti sa mergi  vara viitoare in una dintre cele mai frumoase locatii din America? Grabeste-te sa te inscrii in programul Work and Travel Sua 2015 si vei avea ocazia sa participi la targul de joburi Cape Cod, Massachusetts. ULTIMELE LOCURI!”


ULTIMELE LOCURI!
 

 

 

Experientele celor care au lucrat la Wendy’s - Cape Cod, Ma;

“Buna!Experienta mea din vara 2014 nu se poate descrie in cuvinte...nu exista o descriere pentru acest gen de experienta. Trebuie sa mergi si sa traiesti experienta asta pe pielea ta. La Wendy's nu ne-am facut numai prieteni, ci am devenit chiar o mare familie. Casa Wendy's era cunoscuta in tot orasul :)). Pentru cine nu a mai muncit probabil i se va parea greu la inceput, dar cu toate astea de abia asteptam sa vin acasa sa mai stau cu restul inca 2-3 ore sa radem si sa ne distram. Banii au fost suficienti cat sa ma si plimb, sa imi cumpar si haine si tot soiul de lucruri. Sfatul meu pentru cei care pleaca pentru prima oara este sa nu plece cu gandul de a face bani. Nu pentru asta este work & travel. Experienta asta este pentru prieteni, amintiri si clipe de neuitat!”

Delia S. 2014

 

„La inceput voiam sa ma duc in SUA pentru "a face bani", insa odata ajunsa acolo inconjurata de zeci de oameni de diferite nationalitati am realizat cat de special este tot acest program Work and Travel. Am avut ocazia sa cunosc oameni minunati cu care am ramas prietena si cu care pastrez legatura in permanenta, oameni atat incepand de la colegi, oameni care locuiesc acolo pana la manageri si pe langa acest aspect am avut ocazia sa vizitez locuri minunate! Plecarea in SUA pe de alta parte m-a facut sa imi dau seama ca acolo este locul in care vreau sa imi continui viata, locul unde vreau sa fac masterul , implicit locul unde vreau sa locuiesc in viitor. Recomand tuturor studentilor sa plece cel putin O DATA in viata cu acest program !!!”


Diana G. 2014

 

 
Inscrie-te in Work and Travel
* – Campurile marcate sunt obligatorii.