Ai uitat parola?

Inregistreaza-te








Internship SUA

Aplica acum pentru un internship

 

Esti absolvent al unei facultati? Vrei sa vizitezi SUA si totodata sa castigi experienta intr-o companie americana?
Noi iti oferim sansa de a face practica intr-o companie americana prin intermediul celor doua programe: Internship (pentru cei care au absolvit cu maxim 12 luni in urma) si Professional Career Training (indiferent de anul absolvirii).

Pregatirea educationala sau profesionala a acestora trebuie sa fie tangentiale la profilul de activitate al companiilor gazda din Statele Unite.
Participantii la ambele programe au doua optiuni:

Independent - Independent Placement Service


Aceasta optiune se adreseaza celor care isi gasesc singuri o oferta de loc de munca in cadrul unei companii gazda din Statele Unite. Dupa acceptarea in program a aplicantului, partenerii ZIP Travel din America confirma pozitia pe care se desfasoara training-ul si verifica planul de training pentru a se asigura ca este in concordanta cu reglementarile Departamentului de Stat American.

Premium - Premium Matching Placement Service


Aceasta optiune se adreseaza celor care vor ca partenerii ZIP Travel din America sa le gaseasca o oferta de slujba in cadrul unei companii americane.
Partenerii ZIP Travel din America detin contacte cu companii in domenii majore dornice sa primeasca tineri care cauta sa-si perfectioneze cunostintele in domeniul lor de interes.
Pentru ofertele de munca disponibile acum, contacteaza ZIP TRAVEL !
De indata ce un aplicant este inscris in program, partenerii nostri programeaza un interviu telefonic intre participant si reprezentantul companiei gazda.

Programul se desfasoara tot timpul anului, neexistand un termen limita pentru inscriere.
 
 

Care sunt conditiile de eligibilitate pentru Internship?


• Absolvent in urma cu maxim 12 luni
• Internship-ul trebuie sa fie in domeniul studiat
• Fluenta in limba engleza
• Sa demonstreze ca are legaturi puternice cu tara natala

Care sunt conditiile de eligibilitate pentru Professional Career Training in SUA?

• Varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani
• Absolvent al unei facultati, indiferent in ce an
• Internship-ul poate sa fie atat in domeniul studiat cu o experienta de minim 1 an in acel domeniu, cat si in orice alt domeniu in care participantul are o experienta de ce putin 5 ani demonstrabila
• Fluenta in limba engleza
 

Care sunt documentele necesare?

• Formular de inscriere
• Copie buletin/carte de identitate
• Copie dupa pasaport
• CV tip - Click Aici !
• 1 foto BI
• dupa caz: adeverinta/ foaia matricola/ diploma de la facultate, tradusa si legalizata
* Ambele programe au o durata cuprinsa intre 6 si 18 luni, pretul fiind in functie de durata sederii in SUA.

Programul Internship si Career Trainig include:

• Procesarea actelor in vederea obtinerii vizei
• Formularul DS-2019 obligatoriu pentru obtinerea vizei
• Asigurarea medicala
• Consiliere - Orientation Tour
• Supraveghere si sprijin pe toata durata programului
 
 

COSTUL PROGRAMULUI:

Taxă înscriere : 600 lei

 

PREMIUM

Taxă program:

Pana in 6 luni: 2225 USD

7 - 12 luni: 2975 USD  

 

INDEPENDENT

Taxa program: 

Pana in 6 luni: 1675 usd

7-12 luni: 1875 usd

13-18 luni: 2075 usd

 

*taxe informative, ele pot varia in functie de perioada de inscriere, programul ales, angajatorul avut (independent), promotii etc.

 

Costul programului nu include urmatoarele:


• Transport (avion, Greyhound, tren etc)
• Taxa de Ambasada ($160)
• Taxa de includere in baza de date SEVIS ($180)
• Banii de buzunar
 

 DE 14 ANI IMPREUNA IN AMERICA !

 
 

 




Formular Internship Career Training USA












* – Campurile marcate sunt obligatorii.